h-technika


8000 Székesfehérvár, Budai út 151.
Telefon: 06-22/509-690, E-mail: htechnika@t-online.hu

Magunkról

Légkondícionálás és levegő szűrés az ipari csarnokoktól a konyháig

Több ezer köbméteres csarnokot vagy csak lakása levegőjét akarja tisztán tartani ?

A H-technika Kft. a németországi FISCHBACH GmbH Kompakt-szellőzőrendszereket gyártó vállalat 30 éves tapasztalatával és termékeivel hosszú ideje látja el magyarországi partnereit, és 2005. márciusától pedig, mint Hivatalos Magyarországi Képviselet működik.

Nálunk a minőség az, amit ügyfeleink annak tartanak.

Partnereink visszajelzéséből bátran állíthatjuk, hogy kiváló minőségű szellőztető rendszereket és azok tartozékait kínáljuk vevőinknek.

Tevékenységi körünkbe tartozik klímaberendezések, légkondicionálók forgalmazása, beépítése légtechnikai rendszerek, szellőző rendszerek kivitelezésére, illetve a már működő rendszerek, berendezések karbantartása, javítása, üzemeltetése.

Forgalmazott termékeink a Fischbach ventilátorok, Toshiba légkondicionáló berendezések melyek között megtalálhatóak a fűtő hűtő klímák is. A T klímák kiváló minőséget képviselnek, amelyek között megtalálhatóak a fain-col készülékek, kis folyadékhűtő és a split berendezések.

Szellőzéstechnika a konyhában. A kiváló Fischbach ventillátorok csendes és hatékony üzemmódjával tűnik ki. Fali és Split klímákkal hűvös és tisztított levegőt áramoltathat lakásában, biztos lehet benne, a léghűtés tökéletes.

 
h-technika