h-technika


8000 Székesfehérvár, Budai út 151.
Telefon: 06-22/509-690, E-mail: htechnika@t-online.hu

Magunkról

Légkondícionálás és levegő szűrés az ipari csarnokoktól a konyháig

Több ezer köbméteres csarnokot vagy csak lakása levegőjét akarja tisztán tartani ?

A H-technika Kft. a németországi FISCHBACH GmbH Kompakt-szellőzőrendszereket gyártó vállalat 30 éves tapasztalatával és termékeivel hosszú ideje látja el magyarországi partnereit, és 2005. márciusától pedig, mint Hivatalos Magyarországi Képviselet működik.

Nálunk a minőség az, amit ügyfeleink annak tartanak.

Partnereink visszajelzéséből bátran állíthatjuk, hogy kiváló minőségű szellőztető rendszereket és azok tartozékait kínáljuk vevőinknek.

Az ATEX szűrő és egyéb szellőztetéssel, illetve szűréssel kapcsolatos termékeink napjaink minden légtechnikai igényeit kielégítik.

Tevékenységi körünkbe tartozik klímaberendezések, légkondicionálók forgalmazása, beépítése légtechnikai rendszerek, szellőző rendszerek kivitelezésére, illetve a már működő rendszerek, berendezések karbantartása, javítása, üzemeltetése.

Forgalmazott termékeink a Fischbach ventilátorok, Maiko ventilátorok, York és LG légkondicionáló berendezések melyek között megtalálhatóak a fűtő hűtő klímák is. A York klímák kiváló minőséget képviselnek, a fain-col készülékek, kis folyadékhűtő és a split berendezések.

Üzemeknek gyáraknak fontos a korszerű hegesztőfüst elszívás, és a tökéletesen működő elszívó berendezések, közösségi tereknek a levegőtisztítás, porleválasztás, léghűtés. Ezen feladatokat termékeinkkel maradéktalanul meg tudjuk oldani.

Klímák szűrőanyagait is forgalmazzuk. Az ATEX szűrők, mint a zsebes szűrő, szűrőpaplan, hepatex szűrő, hepa szűrő, fibatex szűrő, tekercsszűrő, kazettásszűrő, aerosolszűrő, aktívszénszűrő nap mint nap bizonyítják kiváló légtisztító képességeiket.

Szellőzéstechnika a konyhában. A kiváló Fischbach és Maico ventillátorok csendes és hatékony üzemmódjával tűnik ki. Fali és Split klímákkal hűvös és tisztított levegőt áramoltathat lakásában, biztos lehet benne, a léghűtés tökéletes.

 
h-technika